måndag 19 april 2010

Matthew Reilley, Scarcrow

Beskrivning: Action, thriller, vapen

Shane Schofield alias Scarcrow får återigen göra en insats och rädda världen. En mäktig organisation bestående av de rikaste och mäktigaste männen i världen har startat en tävling. Tävlingen är en jakt, en jakt utifrån namn på en lista. På listan finns 15 namn på män från länder över hela världen. Dessa män är framstående soldater inom SAS, MI-6, Al-Qaeda, HAMAS, ISS, USMC.
Scarcrow står med på denna lista. Varje namn på listan är värld 20 miljoner dollar vilket gör denna jakt mycket åtråvärld för de främsta prisjägarna över hela världen. Prissumman delas ut för varje huvud från en person på listan som levereras till organisationen. Syftet med jakten är än så länge okänd, men Scarcrow får snart händerna fulla med att fly från prisjägare och samtidigt rädda världen från organisationens våld.

Jag älskade Matthew Reilley serie om Jack West. Liksom Scarcrows berättelse är den fulladdad med action, vapen och spänning, men den saknar den historiska känslan som skapas i Jack West. Medans Scarcrow mest springer omkring med fantasifulla vapen så letar Jack West efter skatter i antika, arkeologiska platser. Scarcrows berättelse blir tunn och långtråkig, den är så actionfylld att man tröttnar och längtar efter lugnare tempo, vilket inte kommer.

Betyg: 4

Spänning: 5
Humor: 0
Kärlek:1
Lärorik: 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar